Gamle Billeder

Dateringen af dette billede fortaber sig lidt i fortidens tåger. Sandsynligvis engang midt i 70’erne.
Her er vi på besøg i Hahnenklee i Hartzen i 1980. Dirigent John Hindsberg næstyderst til venstre.
Der var stort europæisk FISAIC musik stævne i København i 1982. KJO var hårdt arbejdende vært. Her ses KJO i St.Annæ salen. Dirigent John Hindsberg står tilsyneladende og spejder efter publikum…Men der er aldrig nogen, som vil sidde på de første rækker, og salen er ret stor, så man kan sikert bare ikke se tilhørerne. De deltagende orkestre spillede for hinanden, og der var ca 800 deltagere i stævnet, så der har været masser af publikum. Vær sikker på det..

I året 1984 spillede vi på Gammel Torv på Strøget i København. Peder Harbeck er dirigent-
Axeltorv i København. Her kommer vi marcherende for fuld udblæsning. Sikkert spillende The Trombone King, eller Sound and Fury. Dem brugte vi meget til vores marchture dengang.


I 1984 var vi på besøg hos vores venskabs orkester BSW Blasorkester i Bremen i Tyskland.
Dengang i 1985 stod det fine gamle lokomotiv lige uden for vores øvelokale på Otto Buses Vej.
 1991 var vi på besøg i  Brighton. Der var jubilæum – jernbanen London-Brighton fyldte 150 år.

Dagen efter ved indgangen til den travle banegård. Dirigent er Claus Ettrup .
Det er engang midt i 90’erne, med dirigent Poul Akerø yderst til venstre.
 
Her står vi klar til at tage med toget. Det er juni 1994, og vi skal til Flise-fest ! Det er gågaden i Nykøbing Falster, der har fået helt ny flise-belægning, og den skal naturligvis fejres. Vi skal spille lige når vi ankommer, derfor er alle i ‘fuld ornat’.  Det blev i øvrigt til en spændende marchtur ned ad gågaden – Jernbanegade (naturligvis) – hvor der blev holdt mange pit-stop, fordi de lokale meget gerne ville beværte orkesteret, når nu vi var kommet så lang vejs fra.

 
Her spiller vi i juni 1993 på Nørre Alslev station i anledning af navngivning af et af de utallige IC3-togsæt, som blev navngivet – over det ganske, danske land, medvirkende samtlige danske jernbaneorkestre. Det var et voldsomt år, og der blev spillet rigtig meget, da alle togsæt skulle behørigt navngives.
Det falsterske tog, som vi navngav på billederne, kom til at hedde “Ellehammer”

 
Julekoncert 2002. Dirgent Rikke Øland 

Juni 2006 – Indvielse af den ny-rennoverede Langelinie-bro – med Hanne Riberholt som dirigent †
 
Vi spiller også ved mere private arrrangementer. Den 4.maj 2007 spillede vi festlig musik for Ellen & Nic Nicolaisen, som holdt deres guldbryllup. Nic var i mange år chef på Københavns Hovedbanegård, hvor vi jo er kommet masser af gange, og vi har derfor haft et nært samarbejde. Det har vi egentlig stadig, for vi har meget ofte kunnet spotte Nic blandt tilhørerne til vores koncerter.

Under sådanne afslappede forhold ses orkesterets medlemmer både med og uden uniform
Her spiller vi koncert på hovedbanegården fredag den 13 okt. 2006. Men på denne uheldssvangre dag var lige netop trommeslageren endnu ikke nået frem igennem myldretidens tæt pakkede trafik. Det var en mærkelig koncert. Han ankom dog nogenlunde midtvejs.